PIZZA SOLE MIO

PIZZA SOLE MIO Livraison à Domicile

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1985 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Sole Mio. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 22:06 Top service! Top kwaliteit!
26 mei 2022 om 19:27 Heel snel geleverd + warm en lekker eten ! Alleen wel wat saus op friet special zou fijn zijn :D
25 mei 2022 om 2:19 Fast and reliable as always for an evening snack!!!
24 mei 2022 om 20:31 We hadden eerst zelf een fout gemaakt. Nadien kregen we koude frieten en koude vleesjes.
23 mei 2022 om 11:12 Had extra vlees en frit gevraagd. Heb dat niet gekregen wel betaald . En de frieten waren plat niet genoeg gebakken .
22 mei 2022 om 5:49 super de luxe !
16 mei 2022 om 11:58 Ik had lookbrood met kaas, ham & spek besteld. Op het fotootje erbij stonden duidelijk de typische "lookbroodjes". Wat ik kreeg was een pizza, met kaas, ham en spek (wat niet eens op spek leek of naar spek proefde), met een puuuure looksmaak. Bah.
16 mei 2022 om 11:56 Kapsalon is good but i forgot order a souce ;(
16 mei 2022 om 7:48 Pizza’s waren ok. Had ook döner kip kebab besteld maar heb een gewone döner kebab gekregen.
15 mei 2022 om 20:41 Best lekker maar helaas waren de pizza’s stevig door elkaar geschud. Zonde!
14 mei 2022 om 15:43 Waardeloze bezorging. Niet alles werd geleverd. Hoe moeilijk kan het zijn om een bestelbon te lezen?
14 mei 2022 om 1:29 Super sympa. Repas super bonnnnn