PIZZA SOLE MIO

PIZZA SOLE MIO Livraison à Domicile

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2136 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Sole Mio. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 18:43 Pizza wasn't good at all, neither kids nor adults appreciated.
21 sep 2022 om 16:37 Kulosabi dibu
20 sep 2022 om 19:17 Je krijgt nooit de extra’s die je op je pizza besteld
15 sep 2022 om 14:34 Zeer lekker
15 sep 2022 om 7:51 Ik had een medium pizza van het huis besteld en een kleine pizza mix gekregen. De pizza mix was ook wel effectief lekker, wel jammer van de grootte die dan ook verkeerd was
14 sep 2022 om 15:10 Eten was koud en laat afgeleverd
14 sep 2022 om 10:44 Ik heb een pizza cano bestelt, niet pizza groenten! Dankjewel
14 sep 2022 om 0:02 voor het eerst teleur gesteld bij jullie saus smaakte extreem bitter , en zuur . 4 stukjes ui , en 1 stukje vlees erop ter grote van 1cm .. wtf .waar was de rest ?? ik koop altijd bij jullie en dit is hoe jullie mij deze keer behandelen . shame!
10 sep 2022 om 16:58 pizza was cold and soggy, 90 min wait time, I even called the restaurant and and still had to wait 40 mins for it.
8 sep 2022 om 23:12 A kebab sandwich was delivered in stead of a durum. Delivery was 45 mins late, where they did not inform me. When I called, a rude voice told me the food was on it’s way and hung up. No indication of when I could expect it, while already 30 mins late
7 sep 2022 om 0:38 I ordered a pizza & chicken drumsticks they came but it said there would be 5 drumsticks but there we 4 the problem was that some part of the chicken wasn't cooked well there was still some half-cooked meat. part of thepizza was burned and cut uneven